افتتاحیه فلکه اول گوهردشت

در آخرین روز سال  در حالی که اکثر شهروندان در حال تهیه تدارکات سال نو بودند مسئولان مدیریت شهری کرج کار را رها نکردند تا آن را به ثمر برسانند.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، پروژه زیرگذر فلکه اول رجایی‌شهر با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر کرج، مسئولان اجرایی پروژه و دیگر همکاران مجموعه مدیریت شهری و اصحاب رسانه در حالی افتتاح شد که حال و هوای بهار طبیعت با بهار قرآن برکتی مضاعف به پروژه داده بود.

برای مجموعه مدیریت شهری کرج خدمتگزاری به مردم زمان و مکان معنا ندارد. مهم اتمام کار بود که به سرانجام رسید.

شهرداری کرج با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر در آخرین روز سال ١۴٠٣ در آیین افتتاحیه نشان دادند که از هر لحظه و فرصتی برای خدمتگزاری به مردم استفاده می‌کنند.

حاشیه‌نگاری؛

این مجموعه با عملکرد جهادی حتی آخرین روز سال هم کار را تعطیل نکرد و در حالی که قرار بود این پروژه ١٨ ماهه به بهره‌برداری برسد با تلاش پیمانکار و پیگیری شهرداری این امر تسریع شد تا قبل از سال جدید در اختیار شهروندان قرار گیرد. در واقع یک تیم بزرگ تا آخرین روز پای کار ایستادند تا کار را تمام کردند.

آری، می‌توان گفت مدیریت شهری در آخرین روز سال یک عیدی خوب به مردم کرج بویژه به مردم رجایی‌شهر داد.

در بخشی از این مراسم حمید کریمی از خیرین و اصناف محلی در سخنانی گرم و صمیمی با ادبیات خودمانی از طرف اصناف و مردم منطقه بابت اجرای سریع این پروژه از دست‌اندرکاران تشکر کرد.

اجرای تواشیح توسط نونهالان هنرمند حال و هوای ویژه‌ای به مراسم داد؛ اجرایی که مورد توجه شهروندان عبوری نیز قرار گرفت.

حاشیه‌نگاری؛

در انتها و با بریده شدن روبان افتتاحیه پروژه، مسیر تازه‌ای برای رفت و آمد خودروها باز شد تا کرجی‌ها در آخرین روز سال طعم شیرین استفاده از این زیرگذر را بچشند و بخشی از گره ترافیکی این منطقه باز شود.

نگارنده: فواد شمس

۱۲:۴۸ بعدازظهر



ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =